4 YAŞ D ŞUBESİ  ÖĞRETMENİ GANİME TOSUN'UN KATILDIĞI

4 YAŞ D ŞUBESİ ÖĞRETMENİ GANİME TOSUN'UN KATILDIĞI "MERAKLI MUCİTLER" E-TWİNNİNG PROJESİ BAŞLADI

Okulumuz anasınıfı öğretmenlerinden Ganime TOSUN tarafından eTwinning projesi kapsamında MERAKLI MUCİTLER – CURIOUS INVENTORS adlı proje Ocak ayında yürütülmeye başlamıştır.  Bu projeler çeşitli etkinlikler ile öğrencilerimizin birçok gelişim alanını destekleyerek Çocukların bilimsel süreç becerilerinin kazanılması sağlanacak. Çocukların yaratıcı düşünme becerilerinin gelişmesine katkıda bulunurken, eğlenerek öğrenmeleri sağlanacak. Çocuklar yapılan etkinliklerle, neden-sonuç ilişkisi kurarak problem çözme becerileri kazanacaklar. Ayrıca:

1.    Sorgulayan bireyler olarak yetişmeleri

2.    Bilimi sevmeleri

3.    Bilime katkıda bulunabileceklerini fark etmeleri

4.    Akademik hayatta başarılı olmaları

5.    Sosyal becerilerini geliştirirken farklı kültürden akranlarıyla çalışma fırsatı yakalayacakları hedeflemekteler.

Projede yapılacak olan çalışmalardan dolayı öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

07.04.2022 1970

07-04-202207-04-2022