Vali Mehmet Kılıçlar Anaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, insani değerlerle donatılmış, çağdaş düşünce yapısına sahip demokratik ,laik ve insan haklarına saygılı, girişimci ve üretken bireyler olarak yetiştirmek, çevresiyle etkili iletişim kurabilen,bilimsel akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip evrensel kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde bir insan olarak insanlık değerlerine sahip çıkan öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Milli Eğitimin temel amaçlarını gerçekleştirmeye çalışan Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkelerine uygun olarak bütün öğrencilere okul öncesi düzeyinde ortak bir genel kültür vermek, Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen,Öz bakım becerilerini kazanmış,Türkçe’yi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmek.

Başarılar: Beyaz Bayrak ödülü

Saatler: Sabah grubu 07:45-12:45 Öğlen grubu 12:45-17:45
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun geniş ve kullanışlı kum havuzu,oyun parkı, çim alanı ve spor parkuru uygun havalarda kullanılmaktadır
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Eko Okullar,Değerler Eğitimi,Okul sağlığı ve E-Twinning

WEB - https://vmehmetk.meb.k12.tr

Adres - Büyükdere Mahallesi Akgüvercin Sokak No1 Odunpazarı / Eskişehir

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Büyükdere Mahallesi Akgüvercin Sokak.No.1 Eskişehir/Odunpazarı

Adres - Büyükdere Mahallesi Akgüvercin Sokak No1 Odunpazarı / Eskişehir

Ulaşım Mavi-Kırmızı 18 belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanabileceği gibi Odunpazarı evlerinin önünden hareket eden 18 kırmızı dolmuşlar ile okulumuzun önüne kadar gelinebilmektedir.Göztepe tranvay durağı okulumuza yakın olup 15 dk.yürüme mesafesi ile okulumuza ulaşılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkeze 4 km mesafededir.