ATATÜRK'E VEFA VALİZİ PROJESİNE BAŞLIYORUZ

Değerli Velimiz,

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. döneminde okulumuz 5 yaş şubeleriyle Atatürk’e Vefa Valizi projesini yürüteceğiz. Bu proje  Atatürk'ü öğrencilere tanıtma,farklı yönlerini ortaya koyma ve sevdirmeye yönelik olup Atatürk’ü konularla çalışıp , son haliyle yapılan ürünleri/çalışmayı İzmir’de yapılacak sergiye gönderilmesinden oluşuyor. İl il gezecek valize katılımcı okullar çalışmalarını koyarak  çalışmayı sonlandıracaklardır. Biz okul olarak Atamızın Çanakkale ve Kurtuluş savaşındaki askeri üstün özellikleri ve kahramanlığı üzerine çalışmayı planlıyoruz.

Ulusal Proje okulumuzda okul müdürümüz tarafından planlanmış ve yürütülecektir. Öğrencilerin derslerine dahil olarak anlatım ve çalışma yapacaktır.  Desteklerinizi bekliyoruz.

Teşekkürler.

11.10.2023 308